fbpx

Închiriere echipamente

Firma noastră pune la dispoziție în regim de închiriere diferite echipamente astronomice (binocluri, lunete, telescoape) pentru activități observaționale sau recreative. Informații la cerere pe adresa info@astromix.ro sau la numărul de telefon 0773 382 074.

De ce să închiriezi un telescop sau un binoclu? Pentru că este o alternativă eficientă din punct de vedere al costurilor pentru un echipament care se folosește doar ocazional.

Domenii de utilizare: echipamentele noastre pot fi folosite la observații astronomice, birdwatching, evenimente sportive, vânătoare, observarea orașului, precum și ca elemente de recuzită pentru producții de filme, piese de teatru și documentare.

Try before you buy! Vrei să cumperi un telescop, dar te temi să nu fii dezamăgit de investiție? Cu bani puțini evaluezi detaliat, în liniște, produsele noastre înainte de o posibilă achiziție.

Echipamentele noastre disponibile pentru închiriere (durata și tarifele sunt negociabile):

Binoclu Bresser 10×50. Un instrument portabil și versatil, perfect pentru excursiile tale. Aduce imaginile de 10 ori mai aproape.

NOU!!! Binoclu Tasco 12×50. Puterea de mărire 12X.
NOU!!! Monocularul Yukon Scout 30×50 WA este cel mai portabil telescop din oferta noastră, oferind o putere de mărire de 30 de ori, ideal pentru nopţile cu Lună. Ia-l cu tine oriunde vrea inima ta, chiar în America sau în Asia 😉
NOU!!! Luneta Discovery Adventures 50/600. E mică, drăguță, ideală pentru copii! Puterea de mărire de 30-50X permite observarea craterelor pe Lună și unele observații ale planetelor.
Luneta SkyWatcher 70/500. Permite primele observații astronomice sau terestre cu o mărire utilă de 20-50 de ori. Descoperă roiurile de stele, craterele și principalele formațiuni lunare.
Luneta Bresser 70/700. Un telescop foarte portabil și versatil. Luna și planetele sunt un deliciu prin acest instrument.
Telescop Omegon 130/920 EQ3. Este cel mai mare telescop din oferta noastră. Oferă imaginile cele mai strălucitoare pentru obiectele cosmice îndepărtate. Ideal pentru persoanele înalte sau observaţii astronomice deasupra capului.
Lampă Luna. Vrei să ai Luna la îndemână? Copiii sunt fascinați de această replică a satelitului nostru natural. Perfectă pentru noptieră sau distracții în aer liber, atunci când cerul este acoperit de nori.
O Lună mare sub forma unui balon gonflabil de 1 metru diametru! Un decor inedit pentru evenimente speciale. Luna se vede și pe întuneric: ea are un bec LED multicolor la interior! Se alimentează de la orice priză.

Vă rugăm să aveți în vedere că serviciul de închiriere echipamente este disponibil momentan doar în municipiul Cluj-Napoca!